Psycholoog Breda
telefoonnummer psycholoog breda 06 - 4590 0874
e-mailadres psycholoog breda info@psychologe-breda.nl
psycholoog breda Heuvelplein 225 Breda Heuvelplein 225, Breda
psycholoog Breda

Beroepscode en kwalificaties - Psycholoog Breda

NIP - Nederlands Instituut voor Psychologen

Psycholoog Breda - Bowinneth Phem is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat betekent dat ik in mijn praktijk werk volgens een aantal afspraken over vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Heb je een klacht?
Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, toch nog ergens ontevreden over bent of misschien een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Dit kan je altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en mening. Daarbij ben ik altijd bereid om samen met jou te zoeken naar manieren om er weer een positieve ervaring van te maken. Als wij er dan samen toch niet uit kunnen komen, dan kan je altijd bij het NIP terecht.

NIP
Het College van Toezicht van het NIP behandelt jouw klacht. Ga naar www.psynip.nl onder het menu-kopje "Publieksinformatie" en sub-kopje "Klacht over Psycholoog?". Je kan ook contact opnemen met Rosalinde Visser, die binnen het NIP verantwoordelijk is voor beroepsethiek. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op 020-4106222.

Mijn NIP lidmaatschapsnummer is: 211722
 
NIP-geregistreerd
Vergoedingen mogelijk
Ma t/m vrij van 9u-17u
(evt. ook 's avonds)

Heb je nog vragen?

psycholoog Breda contact

Psycholoog Breda is aangesloten bij:
NIP logo

Deel mijn website:
deel psychologe-breda.nl op social media